Möbelflytt

2 man +
lastbil

495:-

/tim

inkl. moms
+ RUT

Möbelflytt. 2 man + lastbil för endast 495 kronor i timmen!
Mex är rekommenderad verksamhet från RECO 7 år i rad!
Vi har fritt lån av flyttkartonger

Vi fraktar enskilda möbler åt privatpersoner och företag!

Behöver du bärhjälp och transport av möbler? Fyll i formuläret nedan så återkommer någon hos oss till er så snabbt som möjligt.

Namn(Obligatoriskt)
DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ

Vi hjälper dig att transportera möbler!

Ibland behöver man bara flytta en möbel mellan två adresser, vi fixar det!

Vi flyttar ofta enskilda möbler mellan bostäder och till återvinningscentraler, auktionsfirmor och välgörenhetsorganisationer.
De allra flesta av våra privatkunder anlitar oss för hjälp vid transport av tyngre möbler som t.ex. soffor, sängar och större köksbord men vi kan transportera allt mellan papper till kassaskåp!

Med stor erfarenhet kommer också effektivitet och pålitlighet. Tack vare våra snabba insatser kan vi också erbjuda ett billigare pris för bärhjälp. Välkommen att höra av dig till oss för mer information!

Jag hade en jättebra flyttupplevelse med Mex. Trevliga killar som gjorde jobbet snabbt och bra kommunikation längs vägen. Jag tog “risken” att låta dem flytta ett par ömtåliga saker såsom speglar (noggrant inslaget) i flyttbilen, och allt gick fint. De slår in saker extra noga i sina egna filtar. Såklart KAN saker gå sönder men inga skador på någonting i det här fallet. 10/10 är supernöjd.”

– Sofia U

Ett axplock av våra kunder