Flytta?

2 man +
lastbil

495:-

/tim

inkl. moms
+ RUT

Ska du flytta? Hos Mex får du 2 man + lastbild för endast 495 kronor i timmen. Inklusive moms och RUT
MEX Flyttfirma har fått utmärkelsen Rekommenderat Företag av Reco 8 år i rad
Vi har fritt lån av flyttkartonger

Vi fixar din bohagsflytt

Behöver du flytthjälp? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Namn(Obligatoriskt)
DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ

Smidig & billig flytthjälp i Stockholm

Är du på väg att flytta till ett nytt hem? Vi på MEX kan hjälpa dig med allt för att du ska få en riktigt smidig bohagsflytt: lån av flyttlådor, bärhjälp, packning, transport och montering av möbler!

Vi anpassar helt enkelt vår flyttjänst efter dina behov och önskemål! Efter 20 år i branschen kan vi lova dig pålitlig service till ett lågt pris.

Att flytta ska nämligen vara enkelt, och vi ser till att det blir det också. Oavsett om det handlar om en lägenhet, sommarstuga eller en hel villa! Vi kan hjälpa dig med hela processen, från att packa ihop, till transport, uppackning och möblering.

Mex är stolta över att kunna kalla sig ”nöjda kunders flyttfirma”, då de allra flesta av våra kunder är återkommande eller har blivit rekommenderade att kontakta oss av en annan nöjd kund. Berätta för oss vad du behöver, så hittar vi en smart lösning anpassad efter dina önskemål.

Flyttkartonger

Ska ni flytta från ett boende till ett annat? Vi gör en bohagsflytt från väldigt tidskrävande till enkelt där du slipper göra grovjobbet.

Flyttstädning

Vi har trygga samarbetspartners inom städtjänster som löser era städbehov i samband med flytt eller bygg- eller kontorsstädning.

Möbelmontering

Vid en flytt så sker ofta en hel del montering väl på plats. Våra professionella montörer löser det mesta genom alla monteringsjobb i bagaget.

Checklista inför flytt

Det är många bollar i luften när alla era ägodelar ska flyttas från ett boende till ett annat. Därför har vi samlat våra bästa tips och erfarenheter från många år i flyttbranschen och oräkneliga flyttar in en enda komplett checklista.

Sänk dina flyttkostnader

Packa smart och få en billigare flytt!
Här hittar du information om faktorer som påverkar flyttpriset och tips på vad du kan förbereda själv innan flyttlasset går!

Evakueringsflytt

Ska ni renovera er bostad? Vi ser till att ni får en smidig evakueringsflytt och kan även hjälpa till med magasinering.

Vill bara kort tacka för hjälpen I fredags. Det kom två positiva, trevliga killar som arbetade stenhårt i fyra timmar. Vi var imponerade.”

– Disa

Bohags- & privatflytt till konkurrenskraftiga priser

Vi tar hand om din flytt!
Är det dags att flytta? Vill du ha hjälp av en professionell flyttfirma i Stockholm? Låt oss på Mex ta hand om din flytt, vi utför stora och små bohagsflyttar varje dag. Det är vårt stolta yrke att säkert och effektivt flytta saker från ett ställe till ett annat till konkurrenskraftiga priser. Om det är en billig flytthjälp som du är i behov av har du därför kommit rätt.

Utför alla flyttuppdrag
Vi har stor och lång erfarenhet av alla typer av flyttuppdrag på marknaden. Stora och små lägenheter, villor och sommarhus, nedpackning/demontering, uppackning och möblering. Oavsett vad du behöver hjälp med kan vi tillhandahålla den bärhjälp just du vill ha. Du bestämmer också själv hur mycket du vill att vi ska assistera med i din flytt. Vill du ha hjälp med både packning och flytt? Har du egen bärhjälp på plats? Behöver du kartonger? Lugn – vi ordnar allt!

Hyggligt pris och lyhörda medarbetare
Om du vill ha en bohagsflytt av hög service till ett hyggligt pris kan du vara säker på att vi är rätt flyttbolag att kontakta. Med bra erfarenhet av branschen och lyhörda medarbetare ser vi till att ert hem och bohag lämnar den gamla adressen och anländer till den nya adressen på ett snabbt och tryggt sätt. Dina behov och önskemål står alltid i fokus för oss under hela flyttprocessen. Låt oss ta hand om er flytt!

Välkommen till Stockholms trevligaste flyttfirma!

Ett axplock av våra kunder