Experter i branschen sedan 2003

Låt släkt och vänner vila.
Bjud hem dem när flytten är klar istället!

Historien för MEX Flyttfirma började 2003 när Henric Gustafsson tillsammans med en vän blev “2 man + lastbil”. Sedan start har företaget vuxit till en av de större flyttfirmorna i Stockholm och sedan 2010 driver Henric flyttfirman själv.

Vår målsättning har däremot alltid varit densamma: Att leverera en magisk service till våra kunder! Detta har hjälpt oss att bygga upp ett gott rykte på marknaden och behålla våra kunder – 8 av 10 uppdrag kommer direkt från återkommande kunder eller rekommendationer!

Välkommen till MEX Flyttfirma!
/Henric

Nöjda kunder är alltid vårt fokus

Nöjda kunder är vårt fokus, och som ”nöjda kunders flyttfirma” måste vi också erbjuda både kunder och personal trygghet. För att skapa den tryggheten, följer vi flyttbranschens regelverk BOHAG2010 och KONTOR2003. Vi har egenanställd personal.

Vi har självklart transportöransvarsförsäkring som heter SP29260 hos If försäkringar. Självklart innehar vi F-skattesedel och yrkestrafiktillstånd.

Vi är UC Riskklass 5
UC har 5 riskklasser där 1 har högsta risk och 5 lägsta risk att komma på obestånd inom ett år.

Vi har högsta kreditvärdighet
Vi är Trippel-A och bär den högsta kreditvärdigheten med stolthet. Hos oss är du alltid trygg.

Rätt regelverk för Bohag
Vi fäljer flyttbranschens regelverk Bohag2010 för trygg och regelrätt hantering av er flytt.

Rätt regelverk för Kontorsflytt
Vi fäljer flyttbranschens regelverk Kontor2003 för trygg och regelrätt hantering av er flytt.

RUT-avdrag för flytt

En glädjande nyhet från den 1 augusti 2016 är att du numera kan få rutavdrag när du anlitar en flyttfirma i samband med flytt till en ny bostad. Denna förändring i rutavdraget innebär att du nu endast behöver betala 50% av arbetskostnaden när du anlitar flytthjälp!

Pressarkiv

Stockholmsföretaget Mex flyttfirma har genom åren dykt upp i flera tv-program. Kanske har du sett oss utföra våra tjänster för Lyxfällan på TV 3, eller Rent hus på 4:an? Dessutom kan du läsa mer om oss i den här artikeln från Enterprise Magazine.

Ville verkligen tacka er på MEX för ett fantastiskt jobb med att hjälpa mig att flytta förra veckan! Jätte trevliga killarna gjorde verkligen ett kanon jobb mycket snabbt och smidigt! Jag är hemsk tacksamt och hemsk nöjd med den hjälp jag har fått av er och ska rekommendera er till alla mäklare jag jobbar åt!”

– Cyrus Swire