Ring oss på 08-668 33 00 eller maila info@mex.se

Referenser

Vi på Mex flyttfirma vet att en flytt är en stor händelse, och vi försöker alltid axla ansvaret att ta hand om er flytt på bästa sätt. Vi kallas ibland ”nöjda kunders flyttfirma”, och det är ett smeknamn som vi alltid strävar att leva upp till. Här är några kommentarer från nöjda kunder som hört av sig efter att ha anlitat oss.

Först vill jag tacka för ett mycket väl utfört arbete med vår flytt från Ingarö till Älvsjö, allting fungerade mycket bra både vad gäller bemötande och med flytten.
Rikard Bender

Vill bara säga att jag är mycket nöjd även denna gång med er. 2 trevliga, effektiva och hjälpsamma killar från er kom i går. Stor eloge till dem.
Stina Bexelius

Jag vill bara tacka för ett jättebra jobb med våran flytt i tisdags på Kungstensgatan. Lasse och Abbas gjorde ett kanonjobb med alla våra tunga möbler som de var tvugna att bära upp 5 tr eftersom hissen är alldeles för liten.
Ola Eriksson

Jag vill bara tacka för den fantastiska hjälp de två killarna var I vår flytt. Varmt tack för proffsig och snabb hjälp!
Annelie Klasson

Jag ville bara meddela att vår flytt i måndags gick smidigt, högt över förväntan. Vi fick två superproffsiga och starka flyttkillar! Ni borde höja timpriset – främst även lönerna till flyttkillarna då det är ju ett tungt jobb. Vi tyckte att det var osannolikt billigt med 675 kr/timme. Era flyttkillar borde få löneförhöjning då det är ett tungt jobb.
Emma LN

Hej på er, vill bara tala om att vi är till 120% nöjda med flytten era tre grabbar gjorde åt oss i fredags från Löjtnantsgatan. Hälsa att vi tycker dom fixade flytten galant, snabbt och smidigt. Ha det bra, givetvis så kommer ni att få mina varmaste rekommendationer till vänner o bekanta som är i behov at flyttjänster.
Johnny Fungmark

Vi hade igår hjälp av Adrian, Abbas och Nelson när vi flyttade från Norrbackagatan till St Paulsgatan och vill bara säga hur nöjda vi är. De var grymt trevliga och snabba var vi klara långt innan vi trodde att det var möjligt. De var trevliga, korrekta och var riktiga slitvargar. Killarna förtjänar verkligen beröm och det var värt varenda krona. Vi har redan rekommenderat Mex till vänner och kommer att fortsätta med det. Fantastiskt jobbat!
Jonathan och Nina

Jag vill bara skriva och berätta att jag är mycket nöjd med flytten ni utförde åt mig den 5:e december. Trevliga och skickliga killar som utförde jobbet, bra pris och väl genomfört.
Eddie Mio Larson

Jättetack för en mycket proffsigt genomförd flytt. Killarna var jättetevliga, jobbade snabbt och effektivt och vi kommer definitivt att rekommendera er till andra. Hälsa till Abbe och Adrian och tacka dem!
Rolf Wilteus

Ville bara tacka för ett grymt utfört arbete vid min flytt. De var så effektiva att jag inte gjorde någonting, hade bara sinkat gubbarna. Tack.
Christian Carlson

Jag måste börja med att säga tack för flytthjälpen! De två killarna som hjälpte oss förra helgen var kanonduktiga – vi är verkligen nöjda och kommer att rekommendera er varmt för vänner och bekanta.
Anna Wahlman

Jag har anlitat er flera ggr förut då man gjort sitt jobb men utan service dvs att man skulle vara tacksam över att få så billig flytt. Men dessa killar idag har gått långt över mina förväntningar. Mycket serviceinriktade, vänliga och behandlade möbler bohag kartonger väggar lister golv med stor varsamhet. Jag är djupt imponerad och mkt tacksam över att ni skickade just dessa killar till mig. Ett fint föredöme för er verksamhet. Kan jag få deras namn till nästa gång. Än en gång ett stort tack! Hoppas ni delger dessa rosor till berörd personal…
Stefan

Ville bara tacka så hemskt mycket för utomordentlig flytthjälp för mig igår! Jag är sämst på namn men dessa två killar som hjälpte mig vill jag att du ger en stor klapp på axeln. Ena killen ringde mig på morgonen och berättade dom skulle bli lite sena pga av sjukdomsfall samma dag och att dom inte glömt bort mig. Och sen med ett glatt humör dök dom upp och trots sämre svenska av den ena killen så skötte dom flytten superbra och snabbt och smidigt. Ert bolag kommer jag defenitivt rekommendera till dom jag känner! Och om jag ska flytta igen kommer jag självklart välja er! Jag är själv säljare och vet hur mycket det betyder när kunden säger att den är nöjd så ville därför förmedla detta till dig! Löneförhöjning till dessa grabbar 😉 Ha det gott!
Stefan Rodelius Nordfeldt

Ville bara skriva och tacka för två trevliga killar som hjälpte oss att flytta i lördags! De underlättade flytten mycket och gjorde att jag gärna kommer rekommendera er firma i fortsättningen.
Carl Scharmer

Hej, jag vill bara säga att jag är så nöjd med flytthjälpen igår fredag – super trevliga o duktiga killar + trevligt bemötande från första kontakten! Kommer rekommendera er till andra jag känner!
Mikaela

Jag vill bara tacka för ett bra jobb! Trevliga killar som var serviceinriktade och som gav heder åt ditt företag!
Jens Clausén

Vill bara kort tacka för hjälpen I fredags.
Det kom två positiva, trevliga killar som arbetade stenhårt i fyra timmar.
Vi var imponerade.
Disa

Vill berömma killarna som hade flytten igår i Sköndal. Den äldre damen som sände och tog emot tyckte dom var jättetrevliga och utan vidare hjälpte henne med att ställa in böcker i bokskåpen.
Mari-Anne Löfström

Stort tack för hjälpen av dina skickliga medarbetare Fabian & Co! Tillsammans gjorde ni tre ett jättefint jobb!
Vänliga hälsningar från Elisabeth, nöjd kund.
Elisabeth Dahlerus Dahlin

Vill bara ge lite feedback från vår flytt i lördags. Jag har flyttat massor av ggr och ALDRIG blivit så väl bemött som av de här killarna. Riktigt bra dag. Stort tack!
Lena Engström

Jag har anlitat er förut och varit mer än nöjd med er utomordentliga service och effektivitet. Igår ringde jag för att anlita er till att transportera en 3-sitssoffa, en fotölj, ett litet rumsbord, och 2 st lådor i vanlig kartongstorlek som behöver fraktas mellan Bagarmossen-Västberga. Jag fick då veta att ni är fullbokade i 3 veckor framåt men att ni kanske kan ringa under dagen OM det skulle bli någon lucka. Det egentliga behovet av transporten är just idag, men ingen förväntas ju kunna trolla 🙂 Eftersom jag helst vill använda Mex så vore det verkligen underbart om man kan få ställa sig på någon slags kölista eller liknande under kommande 2 veckor från och med måndag, utifall att någon kund skulle avboka eller liknande, är det en möjlighet?
Fredrik Jensen

Allt gick fint med flytten, flöt på bra o de jobbade superduktigt!
Carina Roos

Hej Emely, jag vill bara meddela att allt gick bra med flytten av möblerna. Ös beröm över de trevliga grabbarna Jonas och Jonathan.
Robert

Flytten i lördags fungerade fantastiskt bra. Bra och trevliga killar som verkligen slet med mina flyttkartonger och möbler. Jag är så nöjd med Mex, både vad gäller den praktiska flytten men även bemötandet vid alla telefonsamtal från i första hand Emily.
Barbro Jacobsson

Är mycket nöjd med er firma. Den 2:a december hjälpte Mårten, Abbas och Jonathan oss med flytt från Rörstrandsgatan till Birkagatan.
Allt gick fantastiskt!!
Cecilia Cherif

Grabbarna var effektiva, positiva och trevliga. Så var det inte förra gången jag anlitade Mex. Men det var rätt att ge er en andra chans.
Thomas Nystedt

Min flytt från Fridhemsgatan 3 den 18/3 till Patron Pehrs väg 15 är klar. Jag vill framföra mina gratualatuiner till Mex för jag var väldigt nöjd med den personal som hjälpte mig. Dom var alla tre noggranna, försiktiga och hade ett mycket trevligt bemötande.
Roland Carlström

Ville bara säga att jag hade hjälp av två fantastiska killar igår när jag flyttade! Trevliga, snabba och försiktiga! Toppen!
Anna K Johansson

Vill bara återkoppla och skriva att vi var mycket nöjda med er hjälp. Kan tänka mig att använda er igen, och också rekommendera er, både privat och i företaget.
Linda Holmberg

Vi flyttade med er i onsdags den 27:e april kl 13 och vill verkligen tacka killarna och er för en utmärkt service, vänlighet och effektivitet!
Vi har provat många flyttfirmor och har aldrig varit så nöjda!
Maria & Alex Friberg

Vi vill bara skriva några rader och berätta hur nöjda vi är med vår flytt. Förmodligen får ni mest höra när folk inte är nöjda och saker gått sönder. Inget sådant – vi vill bara berätta att vi är supernöjda med allt. Vilka ”flyttgubbar” – ni kan vara så stolta över er personal Vilka killar vi var alla imponerade! Alla fyra killarna som hjälpte oss var positiva, serviceminded och hjälpsamma på alla sätt. Vi vill särskilt lyfta fram Adrian från Helsingborg och Falcone från Kuba – de gjorde det omöjliga möjligt!
Nimborn & Lindström

Hej! Nu är det ett tag sen vi flyttade, och jag vill bara passa på att tacka för suverän flytthjälp! Killarna var snabba och väldigt trevliga – allt funkade hur bra som helst!
Sophie

Vilka killar! Vi är sååå nöjda och jag är sååå imponerad (vilket jag hoppas de uppfattade igår).
Carina Fogelberg Varttinen

I tisdags flyttade vi från Västmannagatan 27 med hjälp av MEX. Jag vill bara säga stort tack för en superbra tjänst! Klockrena flyttkillar (Tack Semme och Christian!) som både var flexibla och som jobbade säkert och snabbt. Priset var väldigt bra och när det är dags för ny flytt i oktober är det helt hundra att ni får jobbet igen!
Anders och Charlotte

Hej! Vi hade vår flytt i onsdags och vi är mycket nöjda med flytten. Allt gick väldigt smidigt och flyttkillarna var jättebra och var väldigt uppmärksamma hur vi ville ha sakerna placerade etc.
Vi rekommenderar er gärna till släkt och vänner som tänker anlita en flyttfirma.
Jeanette och James Dickson

Måste få tala om att jag tycker ni har en jättebra service. Tre glada killar kom till mig i Johanneshov för att flytta. När vi kom till den nya adressen strejkade hissen ggr flera, men allt gick jättebra ändå. Inga sura miner där inte. Till råga på allt glömde de att ta med min cykel och den hämtades och levererades utan knorr. Det kallar jag service. Tack för allt och en eloge till killarna.
Christina Malmqvist

Vill bara säga att jag är jättenöjd med grabbarna som var hos mig tidigare idag och hämtade mitt skräp på vinden. De var mycket trevliga och vänliga, och så effektiva sen också. Jag är supernöjd! Kommer definitivt att tipsa om er firma om någon behöver flytthjälp. Och återkomma själv förstås om det blir aktuellt.
Camilla

Vill bara tacka för att ni skickade så trevliga, smidiga och duktiga killar som bärhjälp till vår flytt! Vi blev verkligen helnöjda och rekommenderar gärna er firma till andra som behöver flytthjälp!
Kerstin och Anna med familjer

Jag vill bara framföra ett stort tack för hjälpen i fredags med vår flytt! Vi är mer än nöjda, killarna var verkligen tålmodiga, trevliga och aktsamma. Jag hoppas dom har återhämtat sig så andra får hjälp med flytt! Jag har hittat några defekter ännu!
Lena Grundelius

Vi är oerhört nöjda med den service Mex flyttkillar gav under en relativt omfattande och komplicerad flytt för vår räkning under helgen. Killarna jobbade stenhårt, med positiv attityd och försiktighet om föremålen. Trots att flera tunga och skrymmande möbler skulle flyttas i smala utrymmen, flertalet våningar upp utan hiss var det idel glada miner, spott i nävarna och problemlösande inställning som kännetecknade deras insats. Dessutom visade de upp en stor lyhördhet inför våra önskemål och förslag, hanterade logistiken med olika slutdestinationer på bohagen klanderfritt och uppvisade en genomgående trevlig attityd. Vi rekommenderar varmt Mex för alla typer av flyttuppdrag.
Olof och Petra Sundström

I går söndag – 29/11 – ringde det på dörren 09.15 och 3 glada och artiga ”gossar” uppenbarade sig och sade sig komma från Mex. Vad jag vill säga är att de var mycket trevliga, snabba och omtänksamma och en fröjd att ha att göra med. Ville ni skulle veta det!
Kristina Ringström

Tack så mycket att ni kunde ordna flytten i morse (07:30 på Pilgatan 26, Austin) – det gick hur bra som helst. Ni var rekommenderade till mig och jag kommer att rekommendera era vidare vid tillfället.
Philip Austin

Jag vill tacka för hjälpen med vår flytt 9 oktober. Flytten gick snabbt, smidigt och säkert, vi är väldigt nöjda!
Annika Hagfjärd

Vi vill tacka de tre grabbarna som gjorde en fantastiskt väl utförd flytt igår! Snabba, noggranna, glada med helrätt positiv inställning! Hälsa dem det! Snyggt jobbat! Vi kommer definitivt att rekommendera Mex till vänner, bekanta och kollegor. (Jag hade dessutom själv fått tipset om Mex från en kollega).
Alex

We did the move on Friday as scheduled.Thanks for the nice and quick communication. I would also like to say that we were very happy with the 4 guys. I found them to be very professional and reliable and everything worked very smoothly. We will be more than happy to request your services again or recommend you to others.
Detlef

Ville verkligen tacka er på MEX för ett fantastiskt jobb med att hjälpa mig att flytta förra veckan! Jätte trevliga killarna gjorde verkligen ett kanon jobb mycket snabbt och smidigt! Jag är hemsk tacksamt och hemsk nöjd med den hjälp jag har fått av er och ska rekommendera er till alla mäklare jag jobbar åt!
Cyrus Swire