Återvinning

Mex är rekommenderad verksamhet från RECO 7 år i rad!
Vi har fritt lån av flyttkartonger

Återvinn möbler, prylar och inventarier

Vi hjälper dig med bortforsling av möbler, byggmaterial och annat grovavfall i Stockholm! Vi transporterar dina grovsopor till närmsta återvinningscentral, välgörenhetsorganisation och miljöstation!

De allra flesta vill idag att deras gamla möbler och prylar ska tas om hand för återbruk eller återvinning. Vi hjälper dig att vara klimatsmart och tar hand om allt det ni vill bli av med!

Namn(Obligatoriskt)
DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ

Återvinningstransporter

Förrådsutrymmen i källare, på vinden eller i uthus är ofta använda för att förvara saker som inte används så ofta. Dessa utrymmen behöver dock rensas och tömmas då och då, till exempel vid den stora vårstädningen eller vid omflyttningar inför en renovering i fastigheten. Ofta är det svårt att veta vad man ska göra med alla saker som samlas i förråden och det kan vara tidskrävande att ta sig an detta själv.

Vi hjälper gärna till med packning, transport och magasinering av era förråd. Vi kan hjälpa till att flytta eller tömma vinds- eller källarförråd i samband med renoveringar, till exempel när vinden ska byggas om till vindslägenheter och förråden ska flyttas ner till källaren. Vi kan också hjälpa fastighetsägare att röja kvarvarande saker inför totalrenovering.

Vi ordnar allt inom flytt, från att packa era saker till att transportera och magasinera dem. Vi har utbildade och erfarna flyttarbetare och specialfordon för att hantera och transportera förrådets innehåll på ett säkert och effektivt sätt. Vi kan också erbjuda magasineringstjänster för era saker om ni inte har plats att förvara dem på annat sätt. Kontakta oss gärna för att diskutera era förrådsrensning och flyttbehov.

Välkommen till MEX Flyttfirma!

Ett axplock av våra kunder